RideForHer i la Volta al Solsonès

 RideForHer i la Volta al Solsonès pedalant per les dones amb càncer de mama

La Volta al Solsonès s’uneix al moviment #RideForHer, un projecte solidari amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida en dones que pateixen càncer de mama a través del ciclisme.

I és que 1 de cada 8 dones patirà càncer de mama al llarg de la seva vida, enfrontant-se a una realitat que pot arribar a ser dolorosa, traumàtica i amb profundes seqüeles després del seu pas. Un dur camí que no ha de ser ocultat ni viscut en soledat.

El treball en equip, l’esport com a teràpia i la igualtat de gènere són els tres pilars en què RideForHer es fonamenta i porta a terme diverses accions solidàries amb la finalitat de sensibilitzar i captar fons per a entitats que donen suport i acompanyament a pacients en tractament com a Fundació ISYS i Grup Àgata.

Entre les seves accions destaquen el moviment social que s’està seguint, on qualsevol simpatitzant pot donar visibilitat a la causa amb el hashtag #RideForHer, i el gran desafiament ciclista que tenen planejat realitzar, RideToAgatha, un repte solidari contra el càncer de mama que unirà Barcelona amb Catània en una travessia de gairebé 3.000 km en 18 etapes durant 20 dies.

Donant suport aquesta causa, la Volta al Solsonès posarà a la venda Dorsals Solidaris RideForHer de 5 € 10 € o 20 € i que destinarà íntegrament a les fundacions anteriorment esmentades. D’entre tots els dorsals solidaris inscrits, es realitzarà un sorteig d’un lot d’obsequis RideforHer.

RideforHer disposarà d’un espai a Fira del Corredor on poder informar-se de les diverses maneres de com col·laborar amb la causa o adquirir els seus productes solidaris

Podeu seguir l’actualitat de RideForHer a través de les seves xarxes socials com Instagram, Facebook, Twitter o Strava.

Vine a conèixer el Solsonès i pedaleja per elles.


RideForHer y la Volta al Solsonès pedaleando por las mujeres con cáncer de mama

La Volta al Solsonès se une al movimiento #RideForHer, un proyecto solidario con el objetivo de mejorar la calidad de vida en mujeres que sufren cáncer de mama a través del ciclismo.

Y es que 1 de cada 8 mujeres parecerá cáncer de mama a lo largo de su vida, enfrentándose a una realidad que puede llegar a ser dolorosa, traumática y con profundas secuelas tras su paso. Un duro camino que no debe ser ocultado ni vivido en soledad.

El trabajo en equipo, el deporte como terapia y la igualdad de género son los tres pilares con las que RideForHer se fundamenta y lleva a cabo diversas acciones solidarias con la finalidad de sensibilizar y captar fondos para entidades que dan apoyo y acompañamiento a pacientes en tratamiento como Fundación ISyS y Grup Àgata.

Entre sus acciones destacan el movimiento social que se está siguiendo, donde cualquier simpatizante puede dar visibilidad a la causa con el hashtag #RideForHer, y el gran desafío ciclista que tienen planeado realizar, el RideToAgatha, un reto solidario contra el cáncer de mama que unirá Barcelona con Catania en una travesía de casi 3.000km en 18 etapas durante 20 días.

Apoyando esta causa, la Volta al Solsonès pondrá a la venta Dorsales Solidarios RideForHer de 5€ 10€ o 20€ y que destinará íntegramente a las fundaciones anteriormente mencionadas. De entre todos los dorsales solidarios inscritos, se realizará un sorteo de un lote de obsequios RideForHer.

RideForHer dispondrá de un espacio en Feria del Corredor donde poder informarse de las diversas maneras de como colaborar con la causa o adquirir sus productos solidarios.

Podéis seguir la actualidad de RideForHer a través de sus redes sociales como Instagram, Facebook, Twitter o Strava.

Ven a conocer el Solsonès y pedalea por ellas.

Anuncio publicitario

2 comentarios sobre “RideForHer i la Volta al Solsonès

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s