Dona tus km a RideforHer

La Volta al Solsonès s’ha unit al moviment #RideforHer, un projecte solidari amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida en dones que pateixen càncer de mama a través del ciclisme. Aprofitant la Volta al Solsonès, han presentat el seu nou equip que pedalara contra el càncer de mama.

Ara vosaltres també podeu col·laborar. Dona els quilòmetres realitzats a la Volta al Solsonès a la causa que RideforHer té publicada a Iwopi! Una causa per millorar la qualitat de vida en dones diagnosticades amb càncer de mama (accedir a causa).

Com? Descarrega’t la seva App gratuïta, sincronitza-la amb la teva App esportiva i dóna els teus quilòmetres!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s