Coll de Jou

El Coll de Jou, un dels punts clau de la Volta al Solsonès.

El Coll de Jou és un dels punts clau del recorregut de la Volta al Solsonès, suposa el primer «obstacle» seriós del recorregut després de superar l’ascens a la Collada de Clarà (880m). Un total de 22 quilòmetres d’ascensió amb una pendent mitja del 3’6%, per superar un desnivell positiu acumulat de 1050m.

altimetria coll de jouL’ascensió comença a Solsona (681m), uns primers quilòmetres còmodes amb rampes que no superen el 5% amb algun breu descens fins a arribar a la localitat de Lladurs on trobarem rampes màximes del 13% fins al quilòmetre 16 de l’ascens, on afrontarem un ràpid descens de poc menys de 2 quilòmetres per encarar la part final del port. Tres quilòmetres amb una mitjana del 7% per coronar a 1480 metres.

Descobreix-lo el proper 5 de maig a la segona edició de la Volta al Solsonès, inscripcions obertes!

Volta Solsonès

Foto: PeteroftheSpoon
Anuncio publicitario

Un comentario sobre "Coll de Jou"

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s