Alt Volta Solsonès

EL PUNT MES ALT DEL RECORREGUT

«L’Alt Volta Solsonès», serà el punt més alt del recorregut. Aquest port serà exclusiu pels participants al recorregut llarg i que suposarà un repte per a tots ells. Desprès de superar l’ascens a la Collada de Clarà (880m) i el Coll de Jou (1480). Poc més de 17 quilòmetres d’ascensió amb una pendent mitja del 4’8%, per superar un desnivell positiu acumulat de 830m i coronar a 1680m.

 

L’ascensió comença a la localitat de Sant Llorenç de Morunys (930m) després del descens del Coll de Jou (1480m). En creuar la localitat, afrontarem l’inici del port, un inici cómode amb desnivells que no superen el 3% de mitja, fins arribara la localitat d la Coma (1018m), on la carretera no ens donarà un descans find arribar al cim. Amb rampes que superaran en alguns punts el 13% fins per coronar a 1683m.

Descobreix-lo el proper 5 de maig a la segona edició de la Volta al Solsonès, inscripcions obertes!

 

Foto: PeteroftheSpoon
Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s