Ports

Collada Clarà

Una ascensió que servirà per acabar de posar les cames a punt per a la resta del recorregut. 4,5km d’ascensió i 2,7km de pla per acabar coronant aquest coll de 880m.


Coll de Jou

L’ascensió comença a Solsona (681m), uns primers quilòmetres còmodes amb rampes que no superen el 5% i algun breu descens fins a arribar a la localitat de Lladurs, on trobarem rampes màximes del 13% fins al quilòmetre 16 de l’ascens, on afrontarem un ràpid descens de poc menys de 2 quilòmetres per encarar la part final del port. Tres quilòmetres amb una mitjana del 7% per coronar a 1480 metres.


Alt Volta Solsonès

(Exclusiu recorregut Llarg)

L’ascensió comença a la localitat de Sant Llorenç de Morunys (930m) després del descens del Coll de Jou (1480m). En creuar la localitat, afrontarem l’inici del port, un inici cómode amb desnivells que no superen el 3% de mitja, fins arribara la localitat d la Coma (1018m), on la carretera no ens donarà un descans find arribar al cim. Amb rampes que superaran en alguns punts el 13% fins per coronar a 1683m.


Alt de Serra Seca

Comença a la població de Cambrils, amb una distància de 5,1km i un desnivell de 200m. Amb rampes que superen el 15% en alguns trams. L’últim esforç, abans d’encarar la part final direcció a Solsona.

Anuncio publicitario